Sniega bumbas

  • Gatavošana 1h 30min
  • Vidēji grūti
Sniega bumbas

Sastāvdaļas

Konfektes

  • Saldais krējums
     125 ml
  • Baltā šokolāde
     200 g
  • Kokosriekstu skaidiņas
     300 g
  • Laims
     1 gabali

Garnējums

  • Kokosriekstu skaidiņas
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šīm maigajām un kārdinoši gardajām baltās šokolādes bumbiņām ir kokosriekstu un laima garša. Baltās šokolādes "sniega bumbas" ar krēmīgi bagātīgo tekstūru un saldo, svaigo garšu iepriecinās jebkuros svētkos.
Nelielā katliņā uzkarsē saldo krējumu līdz vārīšanās temperatūrai.
Pievieno rupji sasmalcināto balto šokolādi un maisot izkausē.
Iejauc kokosriekstu skaidiņas un smalki sarīvētu laima miziņu. Atdzesē ledusskapī 2–3 stundas.
Izveido mazas bumbiņas no maisījuma. Apviļā kokosriekstu skaidiņās. Uzglabā vēsā vietā.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ābolu pīrāgs ar pīnēm

1h 30min • Viegli

Zemeņu un krēma kārtojums

1h 20min • Viegli

Aperol Spritz

5min • Viegli

Jogurta tosti ar ogām

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes