Šokolādes braunijs

  • Gatavošana 40min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Tumšā šokolāde
     140 g
  • Sviests
     115 g
  • Kakao pulveris
     15 g
  • Cukurs
     200 g
  • Olas
     3 gab.
  • Milti
     95 g
  • Šķīstošā kafija
     1 Tējkarotes
  • Vaniļas ekstrakts
     1 Tējkarotes
  • Piena šokolāde
     125 g
  • Sāls
     1 Šķipsniņa

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 9 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gardākais šokolādes braunijs, kādu esam ēduši! 

Uzsilda krāsni līdz 180°C. Kamēr krāsns silst, iesviesto cepampannu. Pārklāj pannu ar cepampapīru un arī to iesmērē ar sviestu.

Kausē šokolādi un sviestu ūdens peldē. Noņem no uguns, pievieno kakao pūderi un cukuru, kārtīgi samaisa.

Pievieno vaniļas ekstraktu un šķīstošo kafiju, iemaisa kārtīgi ar rokas putojamo slotiņu. Nākamais solis ir olu pievienošana - turpinot maisīt, pievieno pa 1 olai. 

Pievieno miltus, sāli un piena šokolādes gabaliņus, iemaisa ar lāpstiņu. 

Lej mīklu sagatavotā pannā. Izlīdzina un cep 25 minūtes. 

 

Izņem no krāsns, pārkaisa ar sāls pārslām un ļauj atdzist.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Citrusa siera kūkas muss

1h 20min • Vidēji grūti

Šokolādes alus kūka

1h 15min • Vidēji grūti