Šokolādes čia sēklu pudiņš

  • Gatavošana 6h 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Čia pudiņš

  • Dateles
     150 g
  • Indijas riekstu dzēriens
     720 ml
  • Indijas rieksti
     100 g
  • Kakao
     3 Ēdamkarote
  • Vaniļas cukurs
     1 Tējkarotes
  • Sāls
     1.5 Tējkarotes
  • Kanēlis
     1 Tējkarotes
  • Chia sēklas
     85 g

Jogurts

  • Jogurts bez piedevām
     500 ml
  • Kļavu sīrups
     85 g
  • Sāls
      šķipsniņa
  • Kanēlis
      šķipsniņa

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Čia pudiņam – blenderī liek dateles, Indijas riekstu pienu, Indijas riekstus, kakao, vaniļas cukuru, sāli un kanēli, blendē līdz vienmērīgai masai,apmēram 1 minūti.

Pārlej bļodā un pievieno čia sēklas.

Pārklāj ar plēvi un liek ledusskapī apmēram uz 6 h.

Turku jogurtam pievieno kļavu sīrupu, sāli un kanēli.

 

Pasniedz, glāzē kārtojot pudiņu un jogurtu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kokosa un čia pudiņš

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti