Sastāvdaļas
Šokolādes trifeles
-
Sviests200 g
-
Tumšā šokolāde200 g
-
Saldais krējums200 g
-
Kardamonspēc garšas
Idejas panējumam
-
Kakaopēc garšas
-
Kokosriekstu skaidiņaspēc garšas
-
Šokolādes skaidiņaspēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katliņā liec sviestu, šokolādi un saldo krējumu, kardamona pulveri.
Uz nelielas uguns, apmaisot, visu sildi līdz vienmērīgai konsistencei.
Pārliec vēsā bļodā un nedaudz atdzesē, tad liec saldētavā uz nakti.
Ar karoti ņem sastingušo šokolādi un uzmanīgi ar rokām saveļ bumbiņās, tad tās panē pēc savas vēlmes.
Vēlams vēl ieliec ledusskapī, lai sastingst.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize