Sparģeļi panko rīvmaizē

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Sparģeļi panko rīvmaizē
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Sparģeļi
     500 g
  • Kviešu milti
     120 g
  • Ūdens
     200 ml
  • Cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Panko rīvmaize
     200 g
  • Rapšu eļļa
     300 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Liec bļodā miltus, pievieno ūdeni, cepamo pulveri un sāli.
Kārtīgi samaisi ar putojamo slotiņu, līdz izveidojas pankūku masai līdzīga konsistence.
Sparģeļus pārgriez uz pusēm un iemērc miltu mīklā, tad panko rīvmaizē.
Katliņā uzkarsē rapšu eļļu līdz 190 grādiem.
Cep sparģeļus eļļā, līdz rīvmaize zeltaini brūna.
Nosusini lieko eļļu no sparģeļiem virtuves dvielī.
Pasniedz kopā ar savu iecienītāko mērci.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti