Sastāvdaļas
-
Sparģeļi500 g
-
Kviešu milti120 g
-
Ūdens200 ml
-
Cepamais pulveris1 Tējkarotes
-
Sāls1 Šķipsniņa
-
Panko rīvmaize200 g
-
Rapšu eļļa300 ml
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Liec bļodā miltus, pievieno ūdeni, cepamo pulveri un sāli.
Kārtīgi samaisi ar putojamo slotiņu, līdz izveidojas pankūku masai līdzīga konsistence.
Sparģeļus pārgriez uz pusēm un iemērc miltu mīklā, tad panko rīvmaizē.
Katliņā uzkarsē rapšu eļļu līdz 190 grādiem.
Cep sparģeļus eļļā, līdz rīvmaize zeltaini brūna.
Nosusini lieko eļļu no sparģeļiem virtuves dvielī.
Pasniedz kopā ar savu iecienītāko mērci.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize