Sastāvdaļas
-
Sīpols1 gab.
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Tomāti savā sulā800 g
-
Sauss baziliks2 tējk.
-
Sauss oregano2 tējk.
-
Cukurs2 ēdamk.
-
Selerijas1 kāts
-
Fenhelis1 gabali
-
Burkāns1 gab.
-
Sarkanā paprika1 gab.
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzkarsē katliņā nedaudz eļļas un liec sautēties sīpolus (sagrieztus smalkos kubiņos), līdz tie mīksti, pievieno ķiplokus (smalki sarīvētus) un sautē vēl minūti.