Tomātu un Ķīnas kāpostu salāti

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Tomātu un Ķīnas kāpostu salāti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Sojas vinegreta mērce

  • Rīsu etiķis
     20 g
  • Olīveļļa
     20 g
  • Sezama sēklu eļļa
     20 g
  • Gaišā sojas mērce
     20 g
  • Cukurs
     20 g

Salāti

  • Ķīnas kāposti
     500 g
  • Tomāti
     5 gab.
  • Dilles
     1 bunte (-s)
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)
  • Loki
     1 bunte (-s)
  • Grauzdētas sezama sēklas
     2 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gatavo sojas vinegreta mērci: visas sastāvdaļas liec bļodā un maisi, līdz cukurs izšķīdis.
Kāpostu un tomātus sagriez mazākos gabalos un liec bļodā.
Pievieno smalki sakapātus garšaugus un sezama sēklas.
Iecilā salātos vinegreta mērci un pievieno sāli pēc garšas.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes