Vegāniskie cepumi ar saldējumu

  • Gatavošana 1h 20min
  • Vidēji grūti
Vegāniskie cepumi ar saldējumu
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

Cepumi

  • Kokosa eļļa
     100 g
  • Brūnais cukurs
     50 g
  • Baltais cukurs
     50 g
  • Griķu milti
     100 g
  • Kokosa milti
     50 g
  • Kakao pulveris
     2 ēdamk.
  • Cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Kokosa piens
     1 ēdamk.
  • Šokolādes gabaliņi
     50 g

Pasniegšanai

  • Vegāniskais šokolādes saldējums Avenei
     350 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ņem silikona formas 12 cm diametrā.

Maisi saldējumu, līdz to var iesmērēt formās, un liec saldētavā sasalt.
Samīci visas cepumu sastāvdaļas viendabīgā masā.
Iemaisi sasmalcinātu šokolādi.
Sadali un izlīdzini pa 8 formiņām.
Cep sakarsētā krāsnī 175 grādos aptuveni 15 minūtes.
Atdzesē, ieteicams pat saldētavā.
Liec kopā cepumus un vidū – saldējuma ripu.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Buffalo tofu wings

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes