Veģetārā panna cotta

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Ogas (pēc izvēles)
     600 g
  • Cukurs
     100 g
  • Agara pulveris
     10 g
  • Saldais krējums
     300 ml
  • Ogas
     450 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maigs un krēmīgs deserts – veģetārā panna cotta ir lieliska izvēle, lai palutinātu sevi un mīļos 🌿🍓

Sajauc ogas ar cukuru un samal viendabīgā mērcē. Ja nepieciešams, pievieno 50 ml ūdens.

Nokās masu caur sietu, lai atbrīvotos no sēkliņām.

Katliņā sakarsē saldo krējumu ar agaru, nemitīgi maisot.

Pievieno masai ogu biezeni un rūpīgi izmaisi. Sadali masu četros vienādos traukos un atstāj atdzist - ledusskapī likt nav nepieciešams, jo agars sarecēs arī istabas temperatūrā.

Izņem panna cotta no trauka un pasniedz uz šķīvja, servējot ar svaigām ogām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pikantie rieksti

35min • Viegli