Vieglais zemesriekstu saldējums

  • Gatavošana 2h 10min
  • Viegli
Vieglais zemesriekstu saldējums
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Siers Mascarpone
     170 g
  • Zemesriekstu halva
     150 g
  • Saldais krējums
     190 g
  • Iebiezinātais piens
     100 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Visas sastāvdaļas liec blenderī un sablendē.

Pārlej masu saldējuma mašīnā un gatavo pēc ražotāja norādījumiem līdz saldējuma konsistencei.

Pasniedz uzreiz vai liec aizvākojamā traukā un uzglabā saldētavā.

Ja nav saldējuma mašīnas, lej masu aukstumizturīgā traukā, ieliec saldētavā uz 1 h, tad samaisi un liec atpakaļ.

Tā apmaisi ik pēc 30 minūtēm, līdz iegūta vēlamā konsistence, un saldējums gatavs.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti