Zemeņu–avokado deserts

  • Gatavošana 1h 14min
  • Viegli
Zemeņu–avokado deserts
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Zemenes
     400 g
  • Avokado
     1 gabali
  • Agaves sīrups
     30 g
  • Laims
     1 gab.
  • Kokosriekstu piens
     200 g
  • Čia sēklas
     40 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gards un svaigs vegāniskais našķis!

Zemenes sablendē, liek glāzē.

Avokado samaļ kopā ar laima sulu un agaves sīrupu, kārto uz zemeņu kārtas.

Kokosriekstu pienu bļodiņā sajauc ar čia sēklām, nedaudz ļauj sēklām uzbriest, tad lej uz zemeņu–avokado masas un liek ledusskapī uz kādu stundiņu.

Dekorē ar zemenēm.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes