Zemeņu un rabarberu uzputenis

  • Gatavošana 1h 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Uzputenis

  • Rabarberi (var arī saldētus)
     160 g
  • Svaigas zemenes (var arī saldētas)
     300 g
  • Ūdens
     1 L
  • Cukurs
     200 g
  • Manna
     120 g
  • Vaniļas cukurs
     1.5 ēdamk.

Pasniegšanai

  • Piens
     1.5 L

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Uzvāra ūdeni un ieber tajā zemenes un rabarberus. Pievieno parasto un vaniļas cukuru - uzvāra.

Tad lēnām, nepārtraukti maisot, ber mannu. Ja to dara strauji, veidojas kunkuļi. Pavāra, līdz manna uzbriest, un liek atdzesēties.

Atdzisušu masu sakuļ ar mikseri. Debesmanna kļūst gaišāka un gaisīgāka. Pasniedz ar siltu pienu vai vaniļas mērci.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).