Zicca pīrāgs

  • Gatavošana 1h 35min
  • Vidēji grūti
Zicca pīrāgs

Sastāvdaļas

  • Kanzi® āboli
     4 gab.
  • Sviests (izkausēts)
     125 g
  • Olas
     3 gab.
  • Pūdercukurs
     125 g
  • Milti (izsijāti)
     150 g
  • Mandeļu milti
     75 g
  • Vaniļas cukurs
     20 g
  • Cepamais pulveris
     10 g
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Aprikožu ievārījums
     150 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsildi krāsni līdz 160C.

Nomizo Kanzi® ābolus un sadali ceturtdaļās. Izņem serdes. Izbāz kokteiļa irbulīti caur ābola ceturtdaļas šauro malu. Iegriez šķēlītes ābola ceturtdaļas platākajā daļā, negriežot tālāk par kokteiļa irbulīti, lai šķēlītes vēl turētos kopā šaurajā malā.

Ar sviestu ietauko tortes veidni ar noņemamajām malām.

5 minūtes maisi olas ar pūdercukuru, lai iegūtu gaiši dzeltenu krēmu.

Iesijā miltus un mandeļu miltus bļodā un pievieno vaniļas cukuru, cepamo pulveri un sāli.

Ar lāpstiņu maisi miltu maisījumu ar izkausēto sviestu un olu maisījumu, līdz iegūsti biezu un vienveidīgu mīklu. Ielej mīklu tortes veidnē.

Iespied ābola ceturtdaļas mīklā.

Aptuveni 50 minūtes cep pīrāgu cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta līdz 160C, līdz tas ir zeltaini brūns un gatavs. Ļauj tam atdzist 10 minūtes.

Ar karoti izspied ievārījumu caur sietu. Pārklāj pīrāgu ar ievārījumu.

Saistītās receptes

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Burkānu mafini

30min • Vidēji grūti

Zemeņu čia pudiņš

15min • Viegli

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.