Ziemassvētku cepumi (bez glutēna, olām un cukura)

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Ziemassvētku cepumi (bez glutēna, olām un cukura)
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Amaranta milti
     100 g
  • Mandeļu milti
     200 g
  • Sviests
     150 g
  • Cukura aizstājēja eritritola, stēvijas
     75 g
  • Cepamais pulveris
     12 g
  • Saldētas brūklenes
     30 g
  • Sasmalcinātas pistācijas
     25 g
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Piparkūku garšvielas
     2 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Rimi Gardēžu Ziemassvētku cepumu recepte. Iemācies pagatavot veselīgus cepumus kopā ar Signi Meirāni.

Sajauc mikserī vai ar rokām visas sastāvdaļas, izņemot brūklenes un pistācijas.

Maisi, līdz tiek iegūta viendabīga masa, veido desas formu, ietin plēvē, ieliec saldētavā uz 30 min.

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Uz pannas ar cepampapīru liec aptuveni 5 mm plānas cepumu šķēles, uz katras uzliec saldētas brūklenes, pārkaisi pistācijas un cep aptuveni 15-20 min.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.