Ziemassvētku cepumi (bez glutēna, olām un cukura)

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Ziemassvētku cepumi (bez glutēna, olām un cukura)
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Amaranta milti
     100 g
  • Mandeļu milti
     200 g
  • Sviests
     150 g
  • Cukura aizstājēja eritritola, stēvijas
     75 g
  • Cepamais pulveris
     12 g
  • Saldētas brūklenes
     30 g
  • Sasmalcinātas pistācijas
     25 g
  • Kanēlis
     1 Tējkarotes
  • Piparkūku garšvielas
     2 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc mikserī vai ar rokām visas sastāvdaļas, izņemot brūklenes un pistācijas.

Maisi, līdz tiek iegūta viendabīga masa, veido desas formu, ietin plēvē, ieliec saldētavā uz 30 min.

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Uz pannas ar cepampapīru liec aptuveni 5 mm plānas cepumu šķēles, uz katras uzliec saldētas brūklenes, pārkaisi pistācijas un cep aptuveni 15-20 min.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti

Saldais persiku kārtojums

2h 30min • Vidēji grūti