Ābolu krambls

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Ābolu krambls
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Pildījums

  • Lieli sarkanie āboli
     4 gab.
  • Kviešu milti
     10 g
  • Malts kanēlis
     1 tējk.
  • Cukurs
     2 ēdamk.

Krambls

  • Kviešu milti
     60 g
  • Augu tauku krēms Naturli BIO
     4 ēdamk.
  • Brūnais cukurs
     115 g
  • Malts kanēlis
     0.5 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Krambls jeb vegānā ābolu drumstalmaize

Sagriez ābolus mazākos gabalos, apviļā cukurā, kanēlī un miltos un liec cepamtraukā.
Atsevišķi bļodā savieno krambla sastāvdaļas un ar rokām kārtīgi izmīci, lai veidojas gan lielas, gan mazas drumstalas.
Drumstalas pārber pāri āboliem un liec cepties krāsnī 180 grādos uz 45 minūtēm.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sātīgā fokača

5h • Vidēji grūti

Sirsniņcepumi

1h • Vidēji grūti