Ābolu un bumbieru sacepums

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Ābolu un bumbieru sacepums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Sacepums

  • Āboli
     3 gab.
  • Bumbieri
     3 gab.
  • Apelsīni
     2 gab.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Mandeļu milti
     200 g
  • Pekanrieksti
     100 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     30 ml

Dekors

  • Jogurts bez piedevām
     400 g
  • Medus
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Karsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.

Nomizo ābolus un bumbierus, attīri no serdēm.

Sagriez palielos gabalos.

Sajauc tos kopā ar apelsīnu miziņu un sulu.

Pievieno medu, mandeļu miltus un sakapātus pekanriekstus.

Liec cepamtraukā un cep 18-20 minūtes. 

Pasniedz siltu kopā ar jogurtu un pārlietu ar medu.

Saistītās receptes

Divkrāsains smūtijs

10min • Viegli

Burkānu mafini

30min • Vidēji grūti

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli