Ābolu un bumbieru sacepums

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Ābolu un bumbieru sacepums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Sacepums

  • Āboli
     3 gab.
  • Bumbieri
     3 gab.
  • Apelsīni
     2 gab.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Mandeļu milti
     200 g
  • Pekanrieksti
     100 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     30 ml

Dekors

  • Jogurts bez piedevām
     400 g
  • Medus
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Karsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.

Nomizo ābolus un bumbierus, attīri no serdēm.

Sagriez palielos gabalos.

Sajauc tos kopā ar apelsīnu miziņu un sulu.

Pievieno medu, mandeļu miltus un sakapātus pekanriekstus.

Liec cepamtraukā un cep 18-20 minūtes. 

Pasniedz siltu kopā ar jogurtu un pārlietu ar medu.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).