Ābolu un bumbieru sacepums

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Ābolu un bumbieru sacepums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Sacepums

  • Āboli
     3 gab.
  • Bumbieri
     3 gab.
  • Apelsīni
     2 gab.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Mandeļu milti
     200 g
  • Pekanrieksti
     100 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     30 ml

Dekors

  • Jogurts bez piedevām
     400 g
  • Medus
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Karsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.

Nomizo ābolus un bumbierus, attīri no serdēm.

Sagriez palielos gabalos.

Sajauc tos kopā ar apelsīnu miziņu un sulu.

Pievieno medu, mandeļu miltus un sakapātus pekanriekstus.

Liec cepamtraukā un cep 18-20 minūtes. 

Pasniedz siltu kopā ar jogurtu un pārlietu ar medu.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti