Apdedzinātā biezpiena kūka

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Apdedzinātā biezpiena kūka

Sastāvdaļas

  • Biezpiens Rimi Smart 9%
     4 paciņa (-s)
  • Saldais krējums Rimi Smart
     200 ml
  • Skābais krējums
     200 g
  • Olas Rimi Smart
     4
  • Cukurs
     200 g
  • Sāls
     0.5 ēdamk.
  • Milti
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

4 paciņas biezpiena sajauc ar 200 ml saldā krējuma un 200 gramiem skābā krējuma - visu samaisa līdz viendabīgai masasi.
Sakul 4 olas ar cukuru un sāli.
Biezpiena masai pievieno 2 ēdamkarotes miltu un olu masu, samaisa.
Gatavo cepeškrāsnī 200 °C 40 minūtes.
Atdzesē istabas temperatūrā, jo ilgāk kūku atdzesē, jo krēmīgāka tā kļūst iekšpusē.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pica ar gailenēm

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Biezpiena virtuļi ar ogām

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Cukīni spageti ar gaļas bumbiņām

1h 30min • Vidēji grūti