Ķirbju cepumi

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Ķirbju cepumi
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Brūnais cukurs
     65 g
  • Mīksts sviests
     100 g
  • Baltais cukurs
     65 g
  • Kviešu milti
     70 g
  • Ķirbju milti
     50 g
  • Olas
     1 gab.
  • Kanēlis
     0.5 tējk.
  • Vaniļas cukurs
     0.5 tējk.
  • Pilngraudu auzu pārslas
     50 g
  • Žāvētas dzērvenes
     50 g
  • Izkausēts sviests
     120 g
  • Soda
     0.5 tējk.
  • Ķirbju biezenis
     100 g
  • Ķirbju sēklas
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Vispirms gatavo biezeni.

Zupām piemērotu ķirbi nomizo, sasmalcini un cep cepeškrāsnī, pārklātu ar foliju, kamēr tas mīksts.

Kad gatavs, sablendē viendabīgā bieza krējuma konsistencē, ja neizdodas, var piejaukt nedaudz ūdens.

Tad gatavo mīklu: sakul sviestu ar abu veidu cukuru, pievieno olu, kanēli, vaniļas cukuru, pakāpeniski arī abu veidu miltus, kas sajaukti ar sodu, un auzu pārslas.

Beigās pievieno ķirbju biezeni un ķirbju sēklas.

Samīci, ietin pārtikas plēvē un liec ledusskapī uz pusstundiņu.

Veido aplīšus ap 5 cm diametrā un cep iepriekš sakarsētā krāsnī 175 grādos aptuveni 15–20 min.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).