Pesto zupa

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Pesto zupa
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Zupa

  • Sīpols
     1 gabali
  • Burkāns
     1 gabali
  • Selerijas kāts
     1 gabali
  • Cukini
     1 gabali
  • Tomāti
     2 gabali
  • Makaroni Farfalle
     100 g
  • Dārzeņu buljona kubiņi
      2 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Pesto

  • Ķiploki
     1 daiva (-s)
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)
  • Baziliks
     1 bunte (-s)
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Olīveļļa
     100 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Liec blenderī visas pesto sastāvdaļas un sablenderē.
Visus dārzeņus sagriez mazos kubiņos.
Katliņa sautē sīpolus, burkānus un selerijas kātus. Pievieno tomātus, makaronus, 2 litrus ūdeni un buljona kubiņus.
Vāri uz lēnas uguns līdz makaroni gatavi un burkāni mīksti. Pievieno cukini un vāri vēl 2 minūtes.
Zupā iemaisi pesto un pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Liellopa zupa ar sarkanvīnu

2h • Vidēji grūti