Saldā desa

  • Gatavošana 25min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Sviests
     80 g
  • Cepumi Selga
     180 g
  • Kakao
     2 Ēdamkarote
  • Marmelāde
     100 g
  • Iebiezināts piens
     180 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katliņā kausē sviestu.

Kad tas izkusis, nogriež uguni un pievieno kakao.

Visu kārtīgi samaisa.

Pievieno iebiezināto pienu un maisa, līdz iegūst viendabīgu masu.

Masā iemaisa rupji sasmalcinātus cepumus un rupji sagrieztu marmelādi.

Masu liek pārtikas plēvē, veidojot desai līdzīgu formu.

Atdzesē 2 h.

Saistītās receptes

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Vegāniskais Creme brulee

20min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Klasiskie mafini

40min • Vidēji grūti