Šokolādes bezē torte

  • Gatavošana 6h 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Torte

  • Olu baltumi
     9 gab.
  • Cukurs
     360 g
  • Lazdu rieksti
     100 g

Pildījums

  • Tumšā šokolāde
     300 g
  • Saldais krējums
     150 g
  • Sviests
     150 g
  • Cukurs
     100 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Olu baltumus (istabas temperatūrā) kopā ar cukuru puto 10 min.

Tad iecilā sadrupinātus lazdu riekstus.

Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru, liek virsū masu, veidojot riņķus (kopā jāizveido 3 gab).

Cep krāsnī 150 grādos 2 stundas, līdz pamatnes ir izcepušās sausas.

Uzsilda saldo krējumu ar cukuru.

Sadrupina šokolādi, lēnām pievieno saldo krējumu un maisa, tad pievieno sviestu.

Sāk kārtot kūku, atstājot skaistāko pamatni kā pēdējo.

Liek pirmo pamatni, to apsmērē ar krēma kārtu, tad liek otro pamatni, ko arī apsmērē ar krēmu.

Liek trešo pamatni, ko dekorē ar atlikušo krēmu un lazdu riekstiem.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Kabaču banānu kūka

50min • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).