Sastāvdaļas
-
Rīsi Arborio200 g
-
Indijas riekstu dzēriens800 ml
-
Kanēlispēc garšas
-
Medus20 g
-
Saldētas ogaspasniegšanai
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pusi rīsu liec blenderī un sablendē, lai tie ir vidēji rupji.
Liec katlā kopā ar pārējiem rīsiem un sastāvdaļām, izņemot ogas, un uzvāri.
Samazini karstumu un vāri uz nelielas liesmas, bieži apmaisot, kamēr gatavs (apmēram 30 minūtes).
Pasniedz ar saldētām ogām, kuras atkusīs uzreiz, jo saskarsies ar karstu pudiņu.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize