Rīsu pudiņš ar Indijas riekstu pienu

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Rīsu pudiņš ar Indijas riekstu pienu
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Rīsi Arborio
     200 g
  • Indijas riekstu dzēriens
     800 ml
  • Kanēlis
      pēc garšas
  • Medus
     20 g
  • Saldētas ogas
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pusi rīsu liec blenderī un sablendē, lai tie ir vidēji rupji. 

Liec katlā kopā ar pārējiem rīsiem un sastāvdaļām, izņemot ogas, un uzvāri. 

Samazini karstumu un vāri uz nelielas liesmas, bieži apmaisot, kamēr gatavs (apmēram 30 minūtes). 

Pasniedz ar saldētām ogām, kuras atkusīs uzreiz, jo saskarsies ar karstu pudiņu. 

Saistītās receptes

Risoto ar dārzeņiem

35min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ātrais jogurta pudiņš

30min • Vidēji grūti

Burkānu mafini

30min • Vidēji grūti

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli