Rīsu pudiņš ar Indijas riekstu pienu

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Rīsu pudiņš ar Indijas riekstu pienu
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Rīsi Arborio
     200 g
  • Indijas riekstu dzēriens
     800 ml
  • Kanēlis
      pēc garšas
  • Medus
     20 g
  • Saldētas ogas
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pusi rīsu liec blenderī un sablendē, lai tie ir vidēji rupji. 

Liec katlā kopā ar pārējiem rīsiem un sastāvdaļām, izņemot ogas, un uzvāri. 

Samazini karstumu un vāri uz nelielas liesmas, bieži apmaisot, kamēr gatavs (apmēram 30 minūtes). 

Pasniedz ar saldētām ogām, kuras atkusīs uzreiz, jo saskarsies ar karstu pudiņu. 

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Arančīnī

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli