E-Veikals
Ienākt
Aizvērt
E-Veikals
Piedāvājumi
Receptes
Padomi
Vakances
Veikali
Menu
Vairāk
Mazāk
Par Rimi
Labākai dzīvei
Jaunumi
Aplikācija
Produkti
Akcijas un loterijas
Mans Rimi kartes priekšrocības
Lojalitātes kampaņa
Ziemassvētku kalendārs
Padomi
Padomi
Padomi
Mārcis Mitrevics
Burbuļu jaunumi
Padomi
Mārcis Mitrevics
Jauni tradicionālie dzirkstošie vīni
Padomi
Mārcis Mitrevics
Deserta vīni
Padomi
Mārcis Mitrevics
Jaunatklājumi no Portugāles
Padomi
Mārcis Mitrevics
Spānijas jaunumi
Padomi
Mārcis Mitrevics
Francijas klasika
Padomi
Mārcis Mitrevics
Itālijas vīnu jaunumi
Padomi
Mārcis Mitrevics
Saule un vīns. No Ķeizarkrēsla.
Padomi
Mārcis Mitrevics
Labākie no labākajiem tikai «Rimi»
Padomi
Mārcis Mitrevics
Eko, bio, vegan, bez sulfītiem
Padomi
Mārcis Mitrevics
Mēs «iesakām» jums piemērotu vīnu!
Padomi
Mārcis Mitrevics
Kas notiek vīna pasaulē un kāds mums ar to sakars?
Padomi
Ilze Jurkāne
Latvijas ražotāji un to produkcija – izcila, pasaules augstākajā līmenī!
Padomi
Olga Ļubina
Ko celt galdā rudenī?
Padomi
Rudens čempionāta uzvarētāji
Padomi
Raimonds Zadvornovs
Rimi barista
Trīs veidi, kā uzlabot kafijas garšu un mājās pagatavot lielisku kafiju
Padomi
Olga Ļubina
Rūgtā kārdinātāja – tumšā šokolāde
Padomi
Ilze Jurkāne
Rudens bagātība – Augļi un dārzeņi
Padomi
Olga Ļubina
Veselīgie augļi un ogas bērna uzturā!
Padomi
Olga Ļubina
Dārzeņi bērna uzturā!
Padomi
Zaļās vai melnās olīvas – kuras izvēlēties?
Padomi
Olga Ļubina
Mīli gan ēdienu, gan savu planētu!
Padomi
Olga Ļubina
Zivis un jūras veltes bērnu uzturā!
Padomi
Olga Ļubina
Bērns prasa saldumus!
Padomi
Eksotiskās garšas
Padomi
Normunds Baranovskis
«Street Food» jeb ēdiens, kuru pasniedz uz ielas
Padomi
Mārcis Mitrevics
Vīns un alus BEZ alkohola – kāpēc?
Padomi
Ilze Jurkāne
Līgo vakara svētku galds
Padomi
Normunds Baranovskis
Gaļas marinēšanas padomi
Padomi
Olga Ļubina
Vai visiem sportistiem vajadzīgi specializētie produkti?
Padomi
Olga Ļubina
Brīnumprodukti – mušļi
Padomi
Liene Zemīte
Burvīgo dārza svētku gardākā daļa – grilēšana
Padomi
Olga Ļubina
Ko grilēt vegāniem un veģetāriešiem
Padomi
Normunds Baranovskis
Grilēšanas Tips & Tricks
Padomi
Normunds Baranovskis
Dodamies piknikā ar ģimeni un draugiem
Padomi
Viegli, svaigi un eleganti: salāti pavasarīgai maltītei
Padomi
Olga Ļubina
Bezlaktozes sieri
Padomi
Signe Meirāne
Dateles uzturā!
Padomi
Mārcis Mitrevics
Salmu vīns
Padomi
Itālijas kafijas kultūra
Padomi
Veselīgi piena produkti
Padomi
10 lietas, kuras tu nezināji par pastu!
Padomi
Pomelo un greipfrūti
Padomi
10 padomi, kas padarīs ēstgatavošanu vienkāršāku
Padomi
Mandarīnu un medus tēja
Padomi
12 interesanti fakti par granātāboliem
Padomi
Olga Ļubina
Maize un graudaugi
Padomi
Mārcis Mitrevics
Latvijas vīnu ražotāji
Padomi
Normunds Baranovskis
Veselīgas uzkodas bērniem Ziemassvētkos
Padomi
Piparu daudzveidība - kā atrast pareizo garšu savai maltītei
Padomi
Mārcis Mitrevics
Zelta rudens ne tikai Siguldā
Padomi
Mārtiņš Sirmais
Kā pagatavot sildošus dzērienus rudenim
Padomi
8 kļūdas, kuras nepieļaut gatavojot ķirbi
Padomi
Olga Ļubina
Eko un bio produkti – kā atšķirt no citiem un kā tie tiek ražoti
Padomi
6 noderīgi fakti sēņotājiem
Padomi
Olga Ļubina
Kas ir vegānie produkti, un kā tos atrast veikalā?
Padomi
Olga Ļubina
Kvinoja un bulgurs – mazāk zināmi, bet tik pat veselīgi un garšīgi graudaugi
Padomi
Kas jāņem vērā savā diētā, uzsākot sportisku dzīvesveidu
Padomi
Normunds Baranovskis
Gatavo gaļu garšīgi - Jērs
Padomi
Mārtiņš Sirmais
No cukurniedres līdz stēvijai – saldinātāji
Padomi
Olga Ļubina
Zemesriekstu sviests, humuss, kokoseļļa un avokado – veselīgas alternatīvas sviestam
Padomi
6 veidi, kā atrast kvalitatīvāko medu
Padomi
Liene Zemīte
Našķošanās bez sirdsapziņas pārmetumiem jeb saldie ēdieni, kas nekaitē slaidajai līnijai
Padomi
Mārcis Mitrevics
Kam vajadzīgas rozā brilles, ja ir rozā vīns?!
Padomi
Mārcis Mitrevics
„Makaroni, špināti, karbonādo, Puspudele Mozeles vīns...”
Padomi
Signe Meirāne
Kečups - kā un kādēļ to vislabāk vārīt pašam!
Padomi
10 lietas, kas tev jāzina pirms ievārījuma gatavošanas
Padomi
10 kļūdas, kuras nepieļaut virtuvē
Padomi
Glāzes formai ir nozīme!
Padomi
Liene Zemīte
Zefīrs – Latvijas lepnums
Padomi
Liene Zemīte
Virtuves rīki, bez kuriem nav iespējams iztikt, cepot kūkas
Padomi
Liene Zemīte
14 dažādi miltu veidi tavā virtuvē
Padomi
Liene Zemīte
Kas tev jāzina, pirms zemeņu šokolādes glazēšanas
Padomi
Mārcis Mitrevics
Nepieredzēts panākums!
Padomi
Mārcis Mitrevics
Kas dzirkstī tavā glāzē?
Padomi
Mārcis Mitrevics
Itālijas vīni
Padomi
Mārcis Mitrevics
Vīna darītava "Cottini"
Padomi
Normunds Baranovskis
Kas ir nobriedināta liellopu gaļa?
Padomi
Normunds Baranovskis
Jaunums tavā virtuvē - Arktikas palija!
Padomi
Ilze Jurkāne
Ciemošanās apsnigušā “Zaļajā zemē” pie Skrīveru saldumiem
Padomi
Ilze Jurkāne
Vācija un gardie vācu ēdieni
Padomi
Ilze Jurkāne
Jersikas čipsi – “Paši mutē lien!”
Padomi
Mārtiņš Sirmais
Samtainas garšas zieķis – autentiskais humuss
Padomi
Mārtiņš Sirmais
Restorāna maltīte mājās – kā pagatavot izcilu steiku
Padomi
Signe Meirāne
Ķimeņu siers
Padomi
Signe Meirāne
Piknika anatomija: padomi, ko likt piknika grozā
Padomi
Signe Meirāne
Ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos?
Padomi
Signe Meirāne
Maģiskais zemesriekstu sviests
Padomi
Ilze Jurkāne
Siers – Jāņu gardums un Saulgriežu simbolw
Padomi
Mārtiņš Sirmais
Pilni klēpji meža sēņu – ierosinājumi gatavošanai un padomi patīkamai tīrīšanai
Padomi
Signe Meirāne
Kečups - kā un kādēļ to vislabāk vārīt pašam!
Padomi
Liene Zemīte
Spānijas saldumi
Padomi
Normunds Baranovskis
Rudens ābolu raža – ne tikai desertos
Padomi